Sterkere trip? De Lemon Tek

Ga pas experimenteren met een hogere dosis, of potentieverhogende middelen wanneer je goed bekend bent met de effecten van magic truffels.

De Lemon Tek zorgt ervoor dat een trip sneller op gang komt, en vaak ook intenser is. Een nadeel, wat natuurlijk soms ook een voordeel kan zijn, is dat de totale trip minder lang duurt.

1
Je hebt nodig;
1. Magic truffels (uiteraard)
2. 2-3 Citroenen, per dosis.
3. Een bakje, glas, etc. voor het sap.
2
Maak de truffels zo klein mogelijk. Je kunt ze in stukjes snijden, fijn pletten of in de blender stoppen, hoe kleiner hoe beter.
3
Gooi de fijngemaakte truffels in het bakje. 
4
Snijd de citroenen door midden en knijp ze uit in het bakje, of pers ze met een citruspers. Voeg sap toe totdat alle truffels compleet bedekt zijn.
5
Laat het mengsel 15 tot 20 minuten intrekken.
6
En klaar is kees! Aangezien citroensap vrij zuur is, is het handig iets bij de hand te hebben om de smaak weg te spoelen. Je kunt het mengsel ook aanlengen met sinaasappelsap of een andere vruchtendrank.

De trip begint na 15 tot 30 minuten, en zal over het algemeen zo’n 4-5 uur duren, uiteraard afhankelijk van de dosis.

Deze lemon tek werkt doordat het zuur uit de citroenen de psilocybine omzet in psilocine, wat normaal gesproken pas in je maag gebeurt. Door deze stap voor inname al te maken wordt de psilocine sneller en beter opgenomen door je lichaam.

Heb je de lemon tek geprobeerd? Post je ervaringen hieronder in de comments! 

  1. Gisteren dit receptje gevolgd en het werkt prima. Voor 2 personen heb ik 40 gram tampanensis en het sap van 2 citroenen in de blender gedaan en de truffels met het sap tot een drankje gedraaid. Je hebt dan 2 glazen die voor een derde vol zitten. Ruim een half uur laten staan. Aangelengd met water en veel honing en daarna in een keer opgedronken op een lege maag. Effecten begonnen al na 20 minuten. Eerste half uur een misselijk maar hanteerbaar gevoel, gewoon rustig blijven liggen. Daarna hadden we beiden een prachtige visuele en golvende trip, op momenten zeer heftig en kleurrijk. Na 3 uur nam de trip snel af en na 4 uur was het effect totaal verdwenen. Als een blok in slaap gevallen en heerlijk 8 uur geslapen. Op deze manier komt de trip wat sneller en zuiverder binnen en blijft minder lang hangen. Geslaagd experiment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>