Verzending

Bestellingen geplaatst en betaald op werkdagen voor 17:00 uur worden diezelfde dag nog door ons verpakt en aan je verzonden. In de meeste gevallen heb je hierdoor je bestelling de volgende dag al in huis. (ook op zaterdag)

Voor standaard verzending maken we gebruik van brievenbusdoosjes. Hierdoor hoeft je niet thuis te blijven om je bestelling in ontvangst te nemen, de postbode zal deze in je brievenbus bezorgen. Voor verzendingen met track & trace en bij bezorging via een koerier is het wel noodzakelijk dat er iemand op het bezorgadres aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen.

Verzendkosten

Onze standaard verzendmethode is gratis! Indien je kiest voor een verzending inclusief track & trace, dan worden de kosten hiervoor vermeldt bij het afrekenen.

Discreet verpakt

Onze pakketjes zijn volledig anoniem, aan de buitenkant kan niet worden gezien dat je bij ons hebt besteld, of wat er in zit. De pakjes zijn blanco en enkel voorzien van het bezorgadres en een anoniem retouradres.

Na ontvangst

Controleer nadat je de truffels hebt ontvangen of je bestelling compleet is en of de truffels de reis goed hebben doorstaan. We doen er alles aan om je bestelling 100% correct bij je te laten bezorgen, maar mocht er onverhoopt toch iets zijn misgelopen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via het contact formulier.

Bewaar de truffels in hun vacuüm verpakking in een koelkast, zo blijven ze het langste houdbaar.