Veilig winkelen

Het is, zeker op internet, erg belangrijk om zorgvuldig met je persoonsgegevens en andere privacygevoelige informatie om te gaan. Daarom besteden wij continue aandacht aan de veiligheid van onze website, de achterliggende webserver en de methode waarop betalingen kunnen worden verricht.

Beveilige SSL verbinding

Wanneer je op onze website inlogt of een bestelling plaatst wordt de verbinding tussen je webbrowser en onze website automatisch beveiligd door middel van een SSL verbinding, dit is te zien doordat het adres in je webbrowser begint met https://. Hierdoor kan niemand het verkeer tussen je browser en de website onderscheppen en blijven je gegevens dus privé, zoals het hoort.

Standaard worden enkel pagina’s waarop persoonsgegevens worden weergegeven of ingevoerd beveiligd via SSL. Wil je dat de verbinding met onze website altijd beveiligd is, ga dan naar zet dan https:// voor het adres van de website.

Veilig betalen

Online betalingen verwerken is een vak apart. Daarom werken wij voor het afhandelen van iDeal betalingen samen met een Payment Service Provider, welke na het plaatsen van een bestelling het betalingsverkeer verzorgd. Ook hierbij wordt gebruikt van een beveiligde verbinding, zodat niemand mee kan kijken terwijl je een betaling voltooid.

Opslag persoonsgegevens

Gegevens welke nodig zijn voor het verwerken van een bestelling, zoals het bezorgadres, telefoonnummer etc. worden opgeslagen in de database van onze webshop. Deze database draait op een dedicated server, wat betekend dat behalve ons team niemand toegang heeft tot deze server. Om te voorkomen dat kwaadwillende personen fysieke toegang tot onze server verkrijgen is deze geplaatst in streng beveiligd datacenter, waar er tevens voor wordt gezorgd dat onze webshop ten alle tijden goed en snel bereikbaar blijft.

Je gegevens worden niet gedeeld

De gegevens die je ons toevertrouwt behandelen wij uiteraard met de grootste zorgvuldigheid en worden niet gedeeld met andere bedrijven of instanties. Meer informatie hierover vindt je op de pagina Privacy policy.