Innemen

Magic truffels zijn bedoeld om te worden gegeten, dit kan op verschillende manieren:

Eten, kauwen

De meest simpele manier om truffels te gebruiken. Na het bepalen van de dosering kunnen de truffels worden geconsumeerd, kauw goed op de truffels zodat je lichaam de psychoactieve stoffen zo goed mogelijk kan opnemen. Het duurt ± 30-45 minuten voordat de effecten merkbaar worden. Sommige gebruikers ervaren een lichte buikpijn na het eten van magic truffels, dit is normaal, deze bijeffecten verdwijnen zodra je in de trip belandt. Heb je last van een zwakke maag, of vind je smaak van de truffels helemaal niets, dan kun je beter een van de onderstaande methodes gebruiken.

Soep of thee

De perfecte manier om probleemloos magic truffels te gebruiken. Maak de thee of soep (cup-a-soup is ideaal) zoals gebruikelijk en snijd de truffels in zo klein mogelijke stukjes. Haal de thee/ soep van het vuur en voeg de stukjes truffels toe, laat het goedje 5-10 minuten trekken en het is klaar om opgedronken te worden.
Het is erg belangrijk om de truffels pas toe te voegen nadat de thee/ soep heeft gekookt, omdat de actieve stoffen worden afgebroken als deze teveel worden verwarmd.

Eventueel kan de thee gezeefd worden om de overgebleven stukjes truffel te verwijderen, honing kan worden toegevoegd om dat smaak te verbeteren.

Meer recepten voor magic truffels vind je hier.