Magic truffels shop

Magic truffels of sclerotia zijn de legale variant van de jammer genoeg verboden paddo’s. Ze bevatten dezelfde psychoactieve stoffen (psilocine en psilocybine) als paddo’s en hebben daardoor een gelijksoortig hallucinerend effect. Onderstaande truffelsoorten zijn gesorteerd op potentie, beginnend bij de meest krachtige.

Alle 5 resultaten worden getoond

 • Psilocybe Hollandia – Dutch Giants

  Psilocybe Hollandia magic truffels
  € 17,95 vanaf: € 15,95 Meer informatie »
  Deze Psilocybe Hollandia is een echte gigant. Niet alleen qua formaat, maar ook doordat hij je in staat stelt de meest ultieme trip van je leven te ervaren. Door het unieke kweekproces zit de Hollandia boordenvol psilocybine, wat hem de meest krachtige magic truffel ter wereld maakt.
 • Psilocybe Atlantis – Fruits of Utopia

  Psilocybe Atlantis magic truffels
  € 12,95 vanaf: € 6,95 Meer informatie »
  Psilocybe Atlantis bezorgt je een sterk high achtig gevoel, een intens vrolijke mindset vaak gepaard met kleurrijke hallucinaties. Filosofische gedachten en het één worden met je omgeving en andere personen zijn aangename effecten welke kunnen worden ervaren tijdens de trip.
 • Psilocybe Tampanensis – Philosopher’s Stone

  Psilocybe Tampanensis magic truffels
  € 12,95 vanaf: € 6,95 Meer informatie »
  Deze truffel draagt zijn bijnaam niet voor niets. Diep filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel en visuele hallucinaties. Closed-eye visuals en een diepe duik in je eigen gedachten zorgen voor een erg aangename trip.
 • Psilocybe Pajaritos

  Psilocybe Pajaritos magic truffels
  € 12,95 vanaf: € 6,95 Meer informatie »
  De Pajaritos is een sterkere truffel dan de Mexicana, maar iets lichter dan de Psilocybe Tampanensis. De Pajaritos brengt je in een ontspannen vrolijke trip, met milde hallucinaties en fascinerende closed-eyes visuals.
 • Psilocybe Mexicana – Flesh of the Gods

  Psilocybe Mexicana magic truffels
  € 12,95 vanaf: € 6,95 Meer informatie »
  De psilocybe mexicana zorgt dat tijdens een trip een euforisch vrij gevoel wordt ervaren. Dit gecombineerd met een verhoogde kleur waarneming en lichte hallucinaties zorgen voor een ontspannen en relaxte trip, waarin je nieuwe delen van jezelf en anderen kunt ontdekken.