Verse magic truffels

Onze magic truffels worden met ❤️ gekweekt in Nederland. Na het oogsten worden de truffels vacuüm verpakt en zo snel mogelijk de wijde wereld ingestuurd om psychonauten op reis te helpen. Heb je vragen of twijfel je welke truffelsoort je het beste kunt gebruiken? Neem contact met ons op!

Alle 6 resultaten worden getoond

 • Magic truffels microdosering

  € 8,95 vanaf: € 5,95
  4.54 van de 5
  MicrodosingXP

  Deze verpakking is speciaal voor het gebruik bij microdoseren ontwikkeld. 6 maal 1 gram verse magic truffels, zodat je niets hoeft af te wegen maar je dosering direct in kunt nemen. Bij het microdoseren is het de bedoeling een kleine hoeveelheid psychedelica in te nemen, waardoor je niet gaat trippen maar toch de heilzame werking van het middel ervaart.

 • Psilocybe Hollandia – Dutch Giants

  € 19,95 vanaf: € 17,95
  4.58 van de 5
  Psilocybe Hollandia magic truffels

  Deze Psilocybe Hollandia is een echte gigant. Niet alleen qua formaat, maar ook doordat hij je in staat stelt de meest ultieme trip van je leven te ervaren. Door het unieke kweekproces zit de Hollandia boordenvol psilocybine, wat hem de meest krachtige magic truffel ter wereld maakt.

 • Psilocybe Atlantis – Fruits of Utopia

  € 14,95 vanaf: € 7,95
  4.39 van de 5
  Psilocybe Atlantis magic truffels

  Psilocybe Atlantis bezorgt je een sterk high achtig gevoel, een intens vrolijke mindset vaak gepaard met kleurrijke hallucinaties. Filosofische gedachten en het één worden met je omgeving en andere personen zijn aangename effecten welke kunnen worden ervaren tijdens de trip.

 • Psilocybe Tampanensis – Philosopher’s Stone

  € 14,95 vanaf: € 7,95
  4.20 van de 5
  Psilocybe Tampanensis magic truffels

  Deze truffel draagt zijn bijnaam niet voor niets. Diep filosofische gedachten, een aangenaam high-achtig gevoel en visuele hallucinaties. Closed-eye visuals en een diepe duik in je eigen gedachten zorgen voor een erg aangename trip.

 • Psilocybe Pajaritos

  € 14,95 vanaf: € 7,95
  4.33 van de 5
  Psilocybe Pajaritos magic truffels

  De Pajaritos is een sterkere truffel dan de Mexicana, maar iets lichter dan de Psilocybe Tampanensis. De Pajaritos brengt je in een ontspannen vrolijke trip, met milde hallucinaties en fascinerende closed-eyes visuals.

 • Psilocybe Mexicana – Flesh of the Gods

  € 14,95 vanaf: € 7,95
  4.36 van de 5
  Psilocybe Mexicana magic truffels

  De psilocybe mexicana zorgt dat tijdens een trip een euforisch vrij gevoel wordt ervaren. Dit gecombineerd met een verhoogde kleur waarneming en lichte hallucinaties zorgen voor een ontspannen en relaxte trip, waarin je nieuwe delen van jezelf en anderen kunt ontdekken.