How-to: Trippen in de zon

Buiten trippen kan natuurlijk altijd, maar het warme weer maakt het nog aantrekkelijker. In deze post een aantal tips om het meeste uit je outdoor-trip te kunnen halen.

1
Een zomers recept. Natuurlijk kun je de truffels gewoon eten, maar om je trip extra zomers te beginnen kun je ook gaan voor magic truffel ice tea. Het recept is vrij eenvoudig: maak magic truffel thee zoals beschreven in deze post, giet de thee in een thermosfles, pet-fles etc. en zet deze in de koelkast om af te koelen. En klaar is je magische ijs thee!

Voor meer informatie en vragen over dit recept kun je terecht in dit topic op het magic truffels forum.

2
De perfecte plek. Zoek een plaats uit waar weinig (het liefst geen) andere mensen komen, zodat je ongestoord van je trip kunt genieten. Zorg er voor dat je je vertrouwd voelt op deze plek, anders kan dit voor verwarring zorgen. In je achtertuin zit je altijd goed en heb je snel alles bij de hand, maar natuurlijk kun je ook het bos in trekken, naar de duinen/ strand etc.
3
Je bagage. Zorg er voor dat je alles bij de hand hebt als je op reis gaat. Neem b.v. genoeg eten en drinken mee, muziek is ook altijd een aanrader, en “speelgoed” zoals b.v. glowsticks, kneedballetjes, kaleidoscoop etc. om tijdens je trip voor afleiding te zorgen.
Neem ook wat warmere kleding mee, een trip kan 5-6 uur duren dus het kan gaandeweg, zeker in de avond, een stuk afkoelen.
Ga je in de zon zitten, smeer je dan vooraf goed in, tijdens je trip heb je misschien niet door dat je aan het verbranden bent en kom je dus onbedoeld thuis met een kekke rode tint.
4
De reisleider. Buiten trippen verschilt erg van thuis trippen omdat de omgeving continue veranderd en niet altijd te controleren is. Het is dus altijd verstandig om, wanneer je de wijde wereld in trekt, een nuchter iemand mee te nemen om de boel in te gaten te houden.

 

Met deze tips in je achterhoofd en de zomer in je bol ben je helemaal klaar voor een lekkere trip in de zon. Gaat heen en geniet van je magic truffels trip!

psychedelic-summer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>