Corona en magic truffels

Het is natuurlijk niemand ontgaan dat we ons in Nederland momenteel flink aan moeten passen door de uitbraak van COVID-19, de gevolgen daarvan zijn inmiddels in ieders dagelijks leven merkbaar. De allerhoogste prioriteit is natuurlijk zorgen dat we over de hele wereld dit virus de kop in weten te drukken en, dichter bij huis, onze familie en vrienden veilig te houden.

Ondanks dat een magic truffel geen eerste levensbehoefte is, zijn en blijven wij natuurlijk druk bezig om onze dienstverlening in stand te houden. Het oogsten, verpakken en versturen van onze producten gaat vooralsnog onverstoord door. Wat betreft de bezorging van bestellingen zijn wij afhankelijk van PostNL, zij blijven volgens de laatste berichten de reguliere bezorging in stand houden. Zie Informatie over coronavirus voor meer informatie.

Je kunt dus nog gewoon je favoriete truffels bij ons bestellen, wij blijven ons inzetten voor een snelle verzending en bezorging. Houdt wel enigszins rekening met onvoorziene omstandigheden, als bijvoorbeeld je vriendelijke postbezorger onverhoopt gezondheidsproblemen krijgt, kan het iets langer duren voordat je bestelling wordt bezorgd.

Mocht de situatie veranderen, dan houden we jullie op de hoogte via onze nieuwsbrief. Inschrijven kan op deze pagina.

Pas goed op jezelf, en elkaar! ✊