Psilocybe Mexicana – Flesh of the Gods

Psilocybe Mexicana magic truffels

€12,95

 • 3 of meer voor € 8,95 per stuk. Bespaar 31%
 • 5 of meer voor € 7,95 per stuk. Bespaar 39%
 • 10 of meer voor € 6,95 per stuk. Bespaar 46%
Visuals
Brain
Body high
Inhoud: 15 gram verse magic truffels
In voorraad. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis.*

Productbeschrijving

De psilocybe mexicana zorgt dat tijdens een trip een euforisch vrij gevoel wordt ervaren. Dit gecombineerd met een verhoogde kleur waarneming en lichte hallucinaties zorgen voor een ontspannen en relaxte trip, waarin je nieuwe delen van jezelf en anderen kunt ontdekken.

Weten hoe anderen magic truffels hebben ervaren? Lees hun trip reports.

 

Magic truffel gebruik in het kort:
1
De set & setting is voor een trip erg belangrijk, zorg er dus voor dan je in een comfortabele, vertrouwde omgeving bent als je magic truffels gaat gebruiken. Het is altijd verstandig een nuchter iemand in de buurt te hebben om je in de gaten te houden.
2
Bepaal de dosering, eet de truffels in kleine porties op en kauw ze goed, zodat de actieve stoffen zo goed mogelijk door je lichaam worden opgenomen. Voor een optimaal effect is het verstandig om 3 tot 5 uur voorafgaande aan je trip niets te eten.
3
Daarna begint het wachten, het duurt ongeveer 45 minuten tot een uur voordat de eerste effecten merkbaar worden. Daarna gaat het snel en wordt je, uiteraard afhankelijk van de dosis, steeds dieper de trip in getrokken.
5
Ongeveer 2 tot 3 uur na inname bereikt de trip zijn hoogtepunt, en beleef je de volle, onbeschrijfelijke kracht van magic truffels.
6
Na 5 tot 6 uur, afhankelijk van de dosering, begint de trip langzaam te minderen, de hallucinaties verdwijnen geleidelijk totdat je weer met beide benen op de grond staat.

Meer informatie over de voorbereiding, inname en de trip vind je op de pagina Magic truffels gebruiken..

Waarschuwing! Gebruik geen magic truffels of andere geestverruimende middelen in de volgende gevallen; wanneer je zwanger bent, last of aanleg hebt voor psychoses of andere psychische stoornissen, wanneer je depressief bent of indien je drugs, medicijnen of alcohol hebt gebruikt. Neem geen deel aan het verkeer als je truffels hebt gebruikt. Truffels zijn enkel bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder.

Zelf een review plaatsen? Klik hier.
 1. Ik had jaren geleden voor het laatst wat paddo’s gehad en omdat ik hoorde dat truffels minder heftig waren heb ik meteen het hele zakje leeggegeten. Als iemand met 20+ jaar ervaring dacht ik no big deal. Maar het was toch iets heftiger dan ik had verwacht. Ik heb onwijze lachkicks gehad eerst, vervolgens werden kleuren intenser en gingen wat kunstwerken aan de muur bewegen, toen heel ff een paniekmomentje, maar toen kickte mijn ervaring van vroeger in en was ik er snel bovenop. En toen begon de introspectie en filosofische gedachten daarbij en dat was geweldig. En toen heb ik nog eens een tijdje erg om mezelf moeten lachen en om de cultuur waarin we leven enzo. Ik zag overal de relativiteit en de humor van in en hoe belachelijk veel dingen zijn en wat nou juist wel belangrijk is. Het was een erg leerzame, filosofische ervaring voor mij. In de dagen erna nog een aantal keren een mild flashbackje gehad van vooral de lachkicks en verder heel veel extra creativiteit, wat voor mij als kunstenaar natuurlijk een megabonus is. En nu, een paar maanden verder, heb ik het gevoel dat ik er nog steeds iets aan heb, is mijn stemming beter dan ervoor, heb ik wat van de relativatie meegenomen in het dagelijkse leven, en wil ik het binnenkort weer eens doen.

 2. Vorige week deze truffels geprobeerd, ik had al wat ervaring met andere truffels. Echt heel veel merkte ik niet, met moeite kon ik wat hallucinaties zien, ik lag meer een beetje stoned op de bank voor mn gevoel. Heel lichtjes het gevoel in mn armen dat er geen gevoel meer in zat. Wel had ik – wederom – te weinig gedronken tijdens en na de truffels, waardoor ik het halve weekend rondliep met hoofdpijn. Leuk voor als dit je eerste keer is, want het is niet echt intens. Van maagpijn had ik geen last, wel zijn die truffels echt supervies om te eten. Ik heb de volle 15gr in 1x opgegeten, de laatste truffels gingen echt met moeite omdat ik bijna alles weer eruit gooide.

 3. Ik lees bij de vorige reviews dat deze truffels alleen lamme armen en benen veroorzaakt en een beetje felle kleuren …. dit was bij mij niet het geval ! ik kan er misschien minder goed tegen ofzo … maar ik ben geweldig gegaan op deze truffels! diepe inzichten over mijzelf , het leven , de natuur en de raarste shit gezien …2x bijna bad gegaan ( hier heb ik het altijd moeilijk mee ) maar dat duurde maar 2 min ofzo en toen kon ik het weer recht trekken …. over het algemeen een voor mij best intense trip , heb ervan genoten ! ( kan me niet voorstellen wat die hollandia variatie met mij doet :) ) geniet ervan !

 4. heey , ik heb deze truffel vandaag geprobeerd ik heb er eerst van 3/4 van het pakje een thee gemaakt en na het drinken hiervan heb ik een uur later nog wat truffels los even gegeten . dit was mijn eerste keer truffels ik moet zeggen het was bijzonder, maar het voelde niet zo extreem als ik had gedacht. Ik heb gelukkig een try out pakket dus na me tentamens kan ik de volgende proberen . Ik hoop dat die wat interresanter uitvoelt iig. Daarnaast top gedaan wat betreft discretie . magic truffels.nl i love you man!

 5. Ik had net als miepi ook het gevoel alsof mijn benen en armen niet van mij waren maar op ene leuke manier

  het 1e uur was ik wel goed misselijk de smaak en de na smaak van deze truffels zijn echt walgelijk

  maar het is de trip zeker waard heel veel plezier gehad .

  TIP probeer eens rustig met je ogen dicht te zitten dan gaat je fantasie echt allemaal leuke dingen verzinnen die je dan ziet

  of kijk naar een egaal patroon zoals een marmere muur of vloer

  Of zoek op internet plaatjs van patronen op

 6. Met deze truffels echt dikke lachkicks gehad. Deze bleven maar komen. Daarnaast vond ik het hallucineren niet echt sterk. Ik houd zelf van sterkere hallucinaties. Verder ook moeite met lopen en en staan. Leek wel alsof ik wous was en heel dronken. Ik heb me kapot gelachen om mijn eigen lichaam. Het leek alsof mijn armen niet van mezelf waren maar van iemand anders, inclusief mijn benen. Je moet echt in de bossen zitten wil je goed kunnen spacen in de kleuren en bladeren. Dat is echt goed. Alles is mooi. Voor iemand die geen roze olifantjes wil zien en een beetje bij wil blijven is dit een goede truffel.

Review toevoegen

*